PROFIL

Interal sistem osnovan je 2007. godine kao porodično preduzeće, koje se u početku bavilo izradom aluminijumske stolarije i bravarije. Osvajanjem novih tehnologija i proizvodnih procesa, preduzeće danas može da se pohvali da je jedan od lidera na teritoriji Srbije kada je u pitanju proizvodnja alustolarije, staklenih fasada i svih vrsta ventilisanih fasada. Saradnja sa renomiranim proizvođačima repromaterijala svetske klase i standardizovani procesi proizvodnje i montaže, garancija su kvaliteta, funkcionalnosti i trajnosti isporučenih proizvoda.

Za nas kvalitet nema alternativu.

Svakodnevno se bavimo složenim građevinskim izazovima, konstantno učimo  i razvijamo inovativna rešenja. Ipak, najimpresivnija stvar koju smo izgradili je naš tim. U Interal sistemu odnosimo se jedni prema drugima kao članovima porodice, jer je temelj našeg uspeha naš tim. Naše preduzeće zasnovano je na poverenju, integritetu i podršci.

Naša vizija, vrednosti i ciljevi određuju pravac i motivišu nas da “živimo” naše vrednosti, čineći nas onakvim kakvi smo danas.

Vizija

Razumeti potrebe klijenata. Isporučiti proizvode koji prevazilaze očekivanja. Kreirati dodatne vrednosti za klijente, preduzeće i zaposlene.

Vrednosti

Pouzdanost. Integritet. Poverenje. Kvalitet. Porodica.

Ciljevi

Stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i procesa rada. Posvećenost našim klijentima i društvu. Istraživanje i traganje za boljim poslovnim rešenjima.